BodyVital

  • 30 minuten

  • Korte fitness training

  • Intensiteit

    - Laag - Medium - Hoog
  • Makkelijk zittende sportkleding en -schoenen, handdoek en flesje water

  • Verbranding

    - Laag - Medium - Hoog
  • Verbetert vitaliteit, soepelheid, kracht en lichaamshouding en gaat botontkalking tegen.

Sporten voor senioren, daar is de BodyVital groepsles voor ontwikkeld. Deze les is zo ingericht dat je lekker aan het werk gaat met conditie en kracht, maar dat je niet hoeft te springen of andere belastende bewegingen maakt.

In deze gezellige groepsles ga je aan de slag op je eigen niveau, onder leiding van een deskundige instructeur.

BodyVital: kracht, soepelheid en conditie

In een gezellige groep ga je aan het werk met kracht, soepelheid en conditie. Onder leiding van een deskundige instructeur ga je op je eigen niveau sporten waarbij de training geheel is afgestemd op de behoefte van de deelnemers.

BodyVital is volledig afgestemd op deze doelgroep, zo hoef je niet te rennen of te springen, maar ga je samen met de instructeur oefeningen doen die je conditie, lenigheid en spierkracht verbeterd.

Als je vaker meedoet ga je de verbeteringen zien; je wordt sterker, je conditie wordt beter en daarvan ga je automatisch lekkerder in je vel zitten!

En wist je dat regelmatig sporten botontkalking tegengaat?

Sporten voor senioren

Ook wanneer je ouder wordt is het belangrijk om in beweging te blijven! Zo blijf je soepel, blijven je spieren sterk en houd je een goede conditie.

Daarnaast is plezier in het sporten ook heel belangrijk! Door de oefeningen samen in een groep uit te voeren, kan je elkaar helpen en steunen. Maar het is voor de leiding van onze deskundige instructeur die je verder helpt en er voor zorgt dat je de oefeningen goed en correct uitvoert.

Meer weten?

Wist je dat sportrijk ook personal training aanbiedt en begeleiding bij voeding? Wil je hier meer over weten? Vraag het dan aan een van onze medewerkers. Zij helpen je graag!

 

 

Alle lessen