CrossFit Ommen

  • 30 minuten

  • High Intensity Power Training

  • Intensiteit

    - Laag - Medium - Hoog
  • Makkelijk zittende sportkleding en -schoenen, handdoek en flesje water

  • Verbranding

    - Laag - Medium - Hoog
  • Verbeteren van uithoudingsvermogen van het hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel, sterkte, flexibiliteit, kracht, snelheid, coördinatie, wendbaarheid evenwicht en nauwkeurigheid.

Bij Crossfit Ommen kan je terecht voor de geweldig populaire tak van sport!

De afwisseling gewichtheffen, atletiek en gymnastiek zorgen ervoor dat je snel krachtiger, fitter en sneller wordt. En dit alles onder leiding van een zeer deskundige instructeur die zelf ook fanatiek de sport beoefent.

Soepel en sterk

Met Crossfit wordt je soepel en sterk, je zal merken dat het steeds makkelijker wordt om de boodschappen te dragen of om dat sprintje naar de trein te trekken.

Bij Crossfit Ommen is geen enkele les is het zelfde, hierdoor kan jij jezelf telkens uitdagen en wordt je snel sterker en beter.

De Box van Crossfit Ommen

Crossfit Ommen vindt je direct naast Sportrijk. Deze ruimte, ook wel box genoemd, is volledig ingericht voor deze sport.

Zo kan je er touwklimmen, zijn er ringen, diverse gewichten, kettelbels en nog veel meer!

Voor wie is crossfit geschikt?

Voor iedereen! Dat is het mooie van deze sport. Je kan altijd op je eigen niveau mee doen en wanneer je een oefening niet kan uitvoeren krijg je een vervangende oefening.

Elke les haal jij het onderste uit je zelf! Hierdoor wordt je heel snel sterker, fitter en dus ook gezonder!

Afvallen

Crossfit is een hele goede manier om te starten met afvallen. De workout is een HIIT training, dit betekend dat de intensiteit van de training heel hoog is. Door de afwisseling van rust en actie ga je meer vet verbranden en dit houdt ook aan in de dagen na je workout.

Daarom is een HIIT training beter dan een uur lang cardio op hetzelfde niveau.

Naast sporten is het ook heel belangrijk om op je voeding te gaan letten. Ook hiermee kan ons deskundige team je helpen!

Crossfit Ommen

Meer weten? Vraag het aan één van onze medewerkers, zij helpen je graag!

Of neem een kijkje op de website voor het lesrooster en meer informatie.

 

 

 

Alle lessen