Sporten

Sportrijk heeft het meest uitgebreide aanbod groepslessen van de regio!

Op zoek naar een passende groepsles en uitdaging? Bij ons vind je wat je zoekt!

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in de fitnesswereld! Al onze groepslessen vinden plaats onder deskundige en enthousiaste leiding en zijn geschikt voor jong en oud van elk niveau. Voor bijna het gehele aanbod Club Joy en Les Mills groepslessen kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben we een aantal freestyle lessen, lessen die in de buitenlucht plaatsvinden en bieden wij ook virtuele lessen aan. Volop keuze dus!

Wij hebben low, medium en high impact lessen

Bij de low impact lessen wordt een minimale aanslag op het uithoudingsvermogen gepleegd, bij de medium impact iets meer en bij de high impact lessen wordt er wel wat van het uithoudingsvermogen gevergd en werk je je flink in het zweet. Dat betekent niet, dat bij low en medium lessen minder gebeurt! Daar ligt de nadruk alleen meer op spierversterking, kracht, lenigheid en flexibiliteit en minder op cardio. In al onze groepslessen krijg je een heerlijke workout op een niveau waar je zelf voor kiest.

GEEN inschrijflijsten

Wij hanteren voor onze groepslessen GEEN inschrijflijsten. Dat betekent, dat je mee kunt doen aan een groepsles naar keuze wanneer jij dat wilt. Natuurlijk mag je steeds dezelfde les op hetzelfde tijdstip volgen, maar je bent vrij om iedere keer dat je naar de sportschool komt de les te kiezen die je op dat moment wilt volgen.

Bij alle Sportrijk groepslessen ben je altijd van harte welkom!

Bekijk ons aanbod en kom langs voor een GRATIS groepsles naar keuze. En neem iemand mee, dat is wel zo gezellig!