Over Sportrijk Fit en Gezond

Bij Sportrijk Fit en Gezond in Ommen ben je aan het juiste adres, hier haal je het beste uit je zelf! Met de beste en nieuwste faciliteiten is Sportrijk de perfecte sportschool voor alle sporters.

Door de ruime openingstijden kan je op bijna elk gewenst moment van de dag sporten. Of je nou krachttraining wilt doen, je conditie verbeteren of wilt afvallen!

Sportrijk bevindt zich in een volledige nieuwe sportschool aan de Brink in Ommen, hier vind je:

 • Een ruime, luxe fitnesszaal
 • 3 ruime, luxe zalen voor de groepslessen
 • Schone kleedkamers met vloerverwarming en sauna’s

De gehele sportschool is voorzien van speciale sportvloeren met demping en vloerverwarming, ideaal voor elke sporter!

Het speciale luchtverversingssysteem zorgt ervoor dat het klimaat constant optimaal blijft.

De ruime, luxe fitnesszaal van Sportrijk Fit en Gezond

De ruime luxe fitnesszaal op de begane grond is volledig uitgerust met alle apparatuur die jij nodig bent voor het verbeteren van je kracht en conditie.

Door het ruime aanbod van zowel cardio apparaten als toestellen voor spieropbouw zijn er nooit wachtrijen. Ideaal als je lekker in je eigen tempo wilt sporten.

Er is altijd een deskundige sportinstructeur aanwezig om je te helpen met het uitvoeren van de oefeningen.

Groepslessen

Sport je liever in een groep? Dan zijn de groepslessen perfect! Sportrijk Fit en Gezond heeft 3 luxe zalen voor groepslessen op de eerste verdieping.

Deze zalen zijn uitgerust met een speciale sportvloer, een klimaatsysteem en een goede geluidsinstallatie, net als alles wat je nodig kan zijn tijdens een groepsles is aanwezig, zoals gewichten, elastieken of een step.

Neem eens een kijkje bij:

 • SH’Bam
 • Fit and Shape
 • Cycle
 • G.R.I.T Cardio
 • Perfect Pilates

De groepslessen worden gedurende de hele week gegeven en je kan altijd binnenlopen en meedoen.

Zonnebank

In onze sportschool kun je heerlijk zonnen in de Harpo Ergoline Luxura X5. Onze zonnebank is een turbobruiner, dat wil zeggen dat je op een veilige manier snel bruin wordt.

Het geïntegreerde aircosysteem, de koel blijvende onderplaat en de verschillende ventilatoren die over het lichaam blazen maken dat het onder de zonnebank aangenaam koel blijft.

De Harpo Luxura X5 behoort tot de meest luxueuze zonnebanken, waarbij de gezichtsbruiner meer of minder intensief ingesteld kan worden en extra koeling mogelijk is met maar liefst vijf standen.

De Flex shoulder tanner zorgt voor een egale bruine kleur ook op de schouders.

De zonnebank geeft met zijn extra brede afmeting direct een gevoel van luxe en comfort.

 • Voor leden en niet leden.
 • Zonnebankkaart voor 10x zonnen zijn te koop bij de balie.
 • Betalen per keer is mogelijk.
 • De zonnebank kan ook in combinatie met een abonnement.

Sauna

Na het sporten kun je heerlijk relaxen in onze twee aparte dames- en herensauna’s, die direct gekoppeld zijn aan de kleedkamers en doucheruimtes en voor leden gratis toegankelijk zijn.

Ontspan je spieren en laat je lichaam en geest weer helemaal tot rust komen in onze heerlijk ruime infrarood sauna’s. Je raakt afvalstoffen kwijt en door de goede doorbloeding loop je minder kans op spierpijn! Relax is het sleutelwoord!

Kom sporten bij Sportrijk Fit en Gezond in Ommen!

Kom een keertje langs! Geheel vrijblijvend kan je een groepsles meedoen of trainen in de fitnesszaal. Onze instructeurs zijn altijd aanwezig om je op weg te helpen en je vragen te beantwoorden.