Over ons

WELKOM BIJ SPORTRIJK FIT & GEZOND!

SPORTRIJK fit & gezond is altijd op zoek naar de nieuwste trends op fitness- en sportgebied en heeft al ruim 35 jaar ervaring. Wij proberen zoveel mogelijk alles te bieden wat de sporter van tegenwoordig zoekt in een vakkundige, deskundige, eigentijdse en allround sportschool. Daarbij staan kwaliteit, gezelligheid, service, comfort, sfeer en motivatie bij ons voorop!

Wij zijn er voor iedereen die wil werken aan conditieverbetering, spierversterking en een gezond lichaam.
Van jong tot oud en van elk niveau kan je bij ons terecht om op een sportieve manier actief te zijn, individueel of in groepsverband.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben een breed aanbod aan groepslessen!

Onze accommodatie bestaat uit twee verdiepingen met een fitnessgedeelte met geavanceerde fitnesstoestellen, een lounge gedeelte en drie zalen voor groepslessen, voorzien van speciale sportvloeren met demping en vloerverwarming.

In de aparte dames- en herenkleedkamers zijn douches met vloerverwarming en twee aparte sauna’s aanwezig, één voor dames en één voor heren. Sportrijk beschikt ook over een turbozonnebank in een aparte zonnebankkamer. De gehele sportschool is uitgerust met een continue luchtverversingssysteem voor een optimaal sportklimaat.

Fysiotherapie, sportmassage en zonnebank

Voor zowel leden als niet-leden zijn fysiotherapeutische behandelingen mogelijk in de in onze sportschool ondergebrachte dependance van Fysiotherapie Balans. Ook sportmassage en gebruik van onze turbozonnebank is mogelijk voor zowel leden als niet-leden.

GRATIS proefles

Kom eens langs, proef de sfeer, laat je informeren over al onze mogelijkheden en meld je aan voor een GRATIS GROEPSLES naar keuze.

Graag tot ziens bij Sportrijk fit & gezond!