THUIS WORKOUTS BESCHIKBAAR

GRATIS THUIS WORKOUTS BESCHIKBAAR

Beste Sportrijk clublid,

Helaas, alle sportscholen zijn dicht vanwege het coronavirus. Dat betekent dat ook Sportrijk gesloten is t/m 9 februari 2021. Een hele heftige, maar begrijpelijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van eenieder staat op dit moment voorop. Om gezond te blijven, is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in de club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden.

SAMEN BLIJVEN WE FIT! Wij bieden jou als lid van Sportrijk de mogelijkheid om de komende weken gebruik te maken van meer dan 100 gratis (korte) workouts en oefeningen voor thuis van Les Mills. Hiervoor hoef jij je niet te registreren. Via deze link: https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts heb je toegang tot de workouts zonder dat je je hoeft te registreren!

Wil je toegang tot meer lessen, dan kun je je registreren en naderhand afmelden. Gebruik dan deze link: http://link.lesmillsondemand.com/aff_c?offer_id=438&aff_id=1342

Zodra Sportrijk weer open mag, zullen de links offline worden gehaald. Liever een van onze lessen volgen? Kijk ook www.youtube.com onder de zoekfunctie ‘sportrijk’. Daar kun je een aantal online lessen vinden zoals de Bodypump van Martijn, Yoga van Martine of de Pilates en Bodyshape van Joke.

Materialen nodig om de lessen te volgen?
Sportrijk biedt voor degene die willen een materiaal uitleenservice aan: Woensdag 13 januari 2021 hebben wij weer een uitleenmoment van 11.00 tot 12.00 uur bij Sportrijk. Alle overige uitleenmomenten worden kenbaar gemaakt op onze Facebook of Instagram pagina.

Toch liever met een teammaatje sporten?
Meld je dan nu aan voor onze Bootcamp training in de buitenlucht. Momenteel zal deze les gegeven worden op woensdag 13 januari van 09.00 tot 10.00 uur. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar M. 06-24241417.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen. Lets come back fitter and stronger! Uiteraard houden wij jullie op de hoogte als we weer open kunnen gaan.

Met lieve groet,

Familie Gaasbeek / Team Sportrijk fit & gezond