THUIS SPORTEN?! DOWNLOAD NU DE LINK

Beste Sportrijk clublid,

Helaas, alle sportscholen zijn dicht vanwege het Corona virus. Dat betekent dat ook Sportrijk fit & gezond gesloten is. Een hele heftige, maar begrijpelijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van een ieder staat op dit moment voorop.

Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in de club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden.

SAMEN BLIJVEN WE FIT EN GEZOND!

Wij bieden jou als lid van Sportrijk fit & gezond de mogelijkheid om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.

Hoe meld jij je hiervoor aan?
Ga met je laptop/computer naar de volgende link:

http://link.lesmillsondemand.com/aff_c?offer_id=438&aff_id=1342

Vul je gegevens in
Let op: je moet ook je betaalgegevens (creditcard of Paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet. Een PayPal account maak je eenvoudig en snel aan via deze link: https://bit.ly/3b3ykmF

Start met jouw favoriete groepsles!

Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial periode stopzet.

Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, dan heb je via onze Sportrijk en CrossFit Ommen Facebook en Instagram toegang tot korte workouts en oefeningen om te volgen.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen. Let’s come back fitter and stronger!
Uiteraard houden wij jullie op de hoogte als we weer open kunnen gaan.

Met sportieve groet,

Team Sportrijk fit & gezond