Extra Lessen Sportrijk Open Air

Wij snuiven de frisse lucht op tijdens buitentrainingen. We mogen weer les geven! Alle lessen worden in de buitenlucht rondom de sportschool en volgens de regels van het RIVM gegeven.

Yes, we mogen weer!

Ga naar www.sportrijk.virtuagym.com en meld je aan met je e-mail adres die bij ons bekend is of gebruik de link die Sportrijk begin maart verzonden heeft naar je e-mail adres. Download de Virtuagym app op je telefoon, tablet of computer. Ga naar het lesrooster en schrijf je in voor een sportmoment dat het beste bij je past. Lukt het je niet om je in te schrijven via onze Virtuagym Sportrijk app? Of hebben wij geen e-mail adres van je? Stuur een e-mail naar info@sportrijk.nl en we nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inschrijven Lesrooster

CrossFit Kids

Deze les wordt tijdelijk verplaatst naar de maandag van 16.00 tot 17.00 uur. Je kunt je inschrijven voor een ‘CrossKids’ les.

Fitness

Je kunt je inschrijven voor een ‘Weight Lifting Les’ of een ‘Basis Functioneel Trainingsles‘. Een coach is aanwezig om je tijdens het sporten te ondersteunen en je een uur lang functionele fitness oefeningen mee te geven zodat je kunt werken aan verschillende spiergroepen.

Van BodyVital tot BodyRun, Fit Girls & CrossFit

Je kunt je inschrijven voor een willekeurige groepsles. Deze lessen worden deels gegeven zoals u van ons gewend bent. Voordat u zich aanmeldt voor een CrossFit les adviseren wij u om eerst mee te doen met de ‘Basis Functioneel Training’. Zodra u deze basis bewegingen onder controle heeft kunt u makkelijker meedoen met een Crossfit les.

Vanaf vrijdag 22 mei wordt het rooster uitgebreid met onder andere BodyShape, Yoga en Pilates. Houd het rooster in de gaten en meld je op tijd aan! 

Het is en blijft opletten geblazen

Sportrijk en CrossFit Ommen zijn verplicht zich te houden aan de regels van het RIVM omtrent het Corona Virus. Graag verzoeken wij een ieder om zich te houden aan de onderstaande regels.

Mocht blijken dat bepaalde regels niet correct worden nageleefd, dan is Sportrijk en CrossFit Ommen bevoegd om de persoon/personen tijdelijk de toegang te ontzeggen. Dit om naleving van de verplichte RIVM regelgeving te kunnen garanderen.

  • Het is niet mogelijk om binnen om te kleden of gebruik te maken van onze facilitaire diensten. Kom omgekleed naar de sportschool.
  • Gebruik van een handdoek is verplicht.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand.
  • Voor- en achteraf je handen wassen en de gebruikte fitnessmaterialen goed desinfecteren. Desinfectie is aanwezig.
  • Ben je ziek, verkouden, grieperig of heb je koorts? Blijf thuis!
  • Aanmelden kan alleen via ons lesrooster in Virtuagym. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze diensten.
  • Er is een mogelijkheid tot het afnemen van consumpties d.m.v. contactloos betalen.

Ik wil sporten, maar ben geen lid!

Geen probleem, stuur een e-mail naar  info@crossfitommen.com en koop een tienrittenkaart voor 50,-. Deze kaart geeft je toegang tot 10 keer sporten.

Ben je nog geen 19? Dan kan je ook een vijfrittenkaart kopen. Dan kan je 5 keer sporten voor 25,-

Een rittenkaart blijft na aankoop 3 maanden geldig. Een vijf- of tien rittenkaart is niet te koop voor klanten die de afgelopen vier maanden lid zijn geweest van Sportrijk of CrossFit Ommen.

Direct lid worden

Dat kan! Schrijf je nu in via info@sportrijk.nl.