SPORTRIJK DUO TRAININGEN & UITLEEN SERVICE!

Beste Clublid,

Op voorhand van de overheid is de sportschool t/m dinsdag 9 februari 2021 tijdelijk gesloten. Dit houdt in dat er GEEN gebruik gemaakt mag worden van de sportschool en er niet binnen getraind kan worden.

Wat wij WEL mogen zijn het geven van DUO trainingen in de OPEN lucht! Kortom, Sportrijk en CrossFit Ommen bieden tijdelijk weer een uitleen service aan en geven DUO trainingen in de buitenlucht.

UITLEEN SERVICE:

Op de volgende dagen kun je indien gewenst onze sportmaterialen lenen zodat je thuis aan de slag kunt. Wij lenen o.a. Bodypump, Bodystep, GRIT, Yoga, Pilates en Fit & Shape materialen uit, zodat je thuis voor de buis toch kunt blijven sporten. De link voor de online lessen van Les Mills staan ook op onze website (zie nieuws/thuis workouts beschikbaar). Fitness en CrossFit materialen worden in overleg uitgeleend, dit vanwege de beperkte materialen.

Op de volgende dagen kunnen de gewenste materialen opgehaald worden bij de sportschool:

Woensdag 13 en 20 januari 2021 van 11.00 tot 12.00 uur. 

DUO TRAININGEN:

De duo trainingen worden momenteel gegeven op de woensdagen van 09.00 tot 10.00 uur en op de zaterdagen van 10.00 tot 11.00 uur*. Voor alle overige DUO trainingen zoals de BodyRun, verwijzen wij u naar ons lesrooster die te bekijken is via de Virtuagym App.

Inschrijven voor de DUO trainingslessen kan dus via Virtuagym. Lukt het je niet om je in te schrijven, stuur dan een berichtje naar               M. 06-24241417.

* Bij al te slecht weer zullen de DUO trainingen gecanceld worden. Wij maken dit dan bekend in de Virtuagym App.