SPORTRIJK EN CROSSFIT OMMEN SAMENGEVOEGD

SPORTRIJK & CROSSFIT OMMEN SAMENGEVOEGD 

Vanaf maandag 27 juli zijn Crossfit Ommen en Sportrijk voor een deel samengevoegd om doelmatiger en nóg beter te kunnen trainen!

Vanwege de verplichte Corona sluiting was het voor ons noodzakelijk om Crossfit Ommen en Sportrijk samen te voegen. Om dit allemaal te kunnen realiseren hebben wij voor jullie onze complete fitnessruimte geheel opnieuw ingericht. Zo is er een state-of-the-art geluiddempende vloer geplaatst en zijn er allemaal nieuwe fitnesstoestellen geplaatst. Zijn er twee nieuwe CrossFit ‘rigs’ bijgekomen en hebben wij allemaal nieuwe fitness attributen aangeschaft. Kortom, tijdens de corona crisis is er een geheel nieuw fitnesscentrum geboren!

Sportrijk en Crossfit Ommen hopen dat alle vernieuwingen en aanpassingen zorgen voor nog meer sportplezier en dat alle leden alle veranderingen kunnen waarderen. Want uiteindelijk doen wij het allemaal voor jullie!

BEPERKT GEBRUIK VAN VRIJE TRAININGSRUIMTE EN CARDIO TOESTELLEN:

Tijdens de lessen van CrossFit kan het zijn dat een deel van de vrije trainingsruimte afgeschermd is voor fitness gebruik en dat een aantal cardio toestellen bezet zijn.  Mocht je hier als fitness gebruiker hinder aan ondervinden, dan adviseren wij je om niet te komen trainen tijdens een van deze lesuren. Probeer je training dan voor of na een CrossFit les in te plannen.

Alvast bedankt voor je medewerking!