PRIJSINDEXATIE PER 07-10-2020

Sportrijk fit & gezond biedt al jaren een betaalbare manier van sport onder professionele begeleiding. Tegelijkertijd zien we dat kosten stijgen, het btw tarief voor onze branche verhoogd is en alles steeds duurder wordt. Daarom passen wij nu ook onze prijzen aan.

Het btw-tarief is vorig jaar gestegen van 6% naar 9% en het advies met betrekking tot de indexering is +2,8%. Wij hebben ervoor gekozen om niet de volledige verhoging (5,8%) in rekening te brengen bij onze leden, maar passen het huidige tarief per 07 oktober 2020 aan met alleen de 3% btw verhoging. Voorbeeld: Wanneer je abonnement momenteel € 29,99 bedraagt, wordt dat per 7 oktober 2020               € 30,86. Dat is alleen de btw verhoging en niet de jaarlijkse indexering van +2,8%.

Waarom verhogen jullie nu de prijzen? En hebben jullie het btw-tarief vorig jaar niet verhoogd? 

De kosten stijgen en alles wordt steeds duurder, ook voor ons al sportschool. De btw verhoging wilden wij vorig jaar niet toepassen om jullie deze kosten te besparen, maar gezien de Corona Crisis zijn ook wij nu genoodzaakt om onze prijzen te verhogen.

Wanneer zie ik de prijsverhoging op mijn rekening?

De prijsverhoging gaat in per 7-10-2020.

Ik ben niet akkoord met de prijsverhoging, wat zijn mijn opties?

Als je nog in je contractperiode zit kun je je abonnement niet direct opzeggen omdat het doorvoeren van een btw-verhoging en prijsindexering is opgenomen in de voorwaarden.

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet bij, stel deze dan gerust op de club of bel met onze klantenservice via T. 0529-454508. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 18.30 tot 21.30 uur.