SNELLERE RESULTATEN DOOR PERSONAL TRAINING

Betere en snellere resultaten door Personal Training!

Vanaf nu is het mogelijk om binnen de muren van Sportrijk een betaalbare Personal Trainer in te schakelen. Sportrijk gelooft er namelijk in dat Personal Training voor veel mensen DE manier is om  resultaten te behalen en dat dit de meest effectieve manier is van trainen.

Onder leiding van je Personal Trainer ga je kennismaken met diverse cardio- en spierversterkende oefeningen die geschikt zijn om jouw doel te behalen! Afvallen? Spieren opbouwen?
Fitter voelen en worden? Dit alles is tegenwoordig bij Sportrijk mogelijk door de vele verschillende gediplomeerde Personal Trainers met ieder zijn of haar eigen expertise.

Zo is Silvia sinds een aantal maanden een gediplomeerd Personal Trainer en is zij gespecialiseerd in afvallen door verschillende cardio- en spierversterkende oefeningen toe te passen op al haar Personal Trainingsklanten. Dit alles i.c.m. een voedingsschema op maat.

Personal Training is geschikt voor iedereen die wil afvallen, conditie wil verbeteren, spieren wil opbouwen of voor iemand die net een extra zetje in de rug nodig heeft om in aktie te komen!

Wat je persoonlijke doel ook is, een Personal Trainer helpt jou op weg naar een fit & gezond lichaam en leefstijl. Een Personal Trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt ervoor dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt!

Meld je nu aan bij de balie van Sportrijk voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze Personal Trainers.

Kosten?

  • Personal training 1 x per week: € 40,- per 4 weken.
  • Personal training 2 x per week: € 80,- per 4 weken.
  • Personal training 3 x per week:  € 120,- per 4 weken.