GEANNULEERD!! OPEN HUIS ZATERDAG 5 SEPTEMBER

!UPDATE!

Nu de Corona maatregelen weer aangescherpt zijn wat betreft ‘het aantal mensen die bij elkaar mogen komen’, hebben wij besloten om onze feestelijke open huis NIET door te laten gaan! 

Wij vinden het erg jammer, maar wij kunnen de 1,5 meter niet garanderen met de hoeveelheid aanmeldingen die er binnengekomen zijn. Voor uw veiligheid en die van ons, kiezen wij ervoor om het niet door te laten gaan. 

U bent natuurlijk onder de openingstijden, van harte welkom om onze vernieuwde sportschool te komen bekijken en hopen u snel te zien! 

————————————————————————————————————————————-

SPORTRIJK NIEUWS!

De speciale feestweek en open huis worden verplaatst!

In de vorige nieuwsbrief is een speciale feestweek en een open huis aangekondigd naar aanleiding van alle vernieuwingen, aanpassingen en veranderingen bij Sportrijk en CrossFit Ommen.

Omdat er veel mensen op vakantie zijn, hebben we besloten deze plannen naar een latere datum te verplaatsen en wel naar zaterdag 5 september a.s. Zet deze datum dus alvast in je agenda.

Wat we gaan doen 5 september dat horen jullie later 😊!

Sportrijk heeft de nieuwe fitness en CrossFit ruimte in gebruik genomen

De verhuizing is achter de rug. De fitness ruimte heeft een complete metamorfose ondergaan, er ligt een nieuwe state-of-the-art geluiddempende vloer en er zijn nieuwe toestellen geplaatst. CrossFit en fitness zijn samengevoegd, zodat er nog doelmatiger getraind kan worden.

Ook de ontvangstruimte is aangepakt en heeft een geheel nieuwe, gezellige uitstraling gekregen.

Het resultaat mag er zijn. Alles ziet er weer fris en modern uit en is angepast aan de eisen van deze tijdSportrijk heeft ervoor gezorgd dat alle vernieuwingen en aanpassingen resulteert in nog meer sportplezier en dat alle leden alle veranderingen kunnen waarderen. Want daar doen we het voor!

Vernieuwde Corona regels

  • De matjes worden niet meer NAT afgenomen i.v.m. schimmel en roest. Medewerkers van Sportrijk reinigen de matjes naderhand zelf.
  • Wie dat prettiger vindt, kan een zijn of haar eigen matje meenemen en gebruiken
  • Wij verzoeken iedereen om grote handdoeken te gebruiken die de matjes geheel afdekken 
  • Handdoeken meenemen is voor alle sporters een verplichting
  • De toestellen en bekleding van de fitness toestellen niet NAT afnemen. Gebruik van een handdoek is verplicht bij het gebruik van de toestellen.
  • Gebruik je handdoek om de handvaten van de toestellen af te vegen. Sportrijk maakt alle hendels na iedere trainingsronde zelf schoon. 
  • WAT BLIJFT: als je verkouden of benauwd bent of koorts hebt, kom dan niet naar de sportschool en houd afstand van je medesporters. 

Wil je komen sporten? Schrijf je in via Virtuagym

Alle sporters die willen deelnemen aan een groepsles of training dienen zich via Virtuagym op te geven. Inschrijven voor lessen en trainingen blijft voorlopig nog verplicht.

Inschrijfaktie

Maak iemand enthousiast om lid te worden van Sportrijk of CrossFit Ommen en sport zelf een halve maand GRATIS!
Deze aktie is geldig t/m 31 aug. en niet geldig icm andere aanbiedingen of inschrijfakties! 

GRAAG TOT ZIENS BIJ SPORTRIJK!