ONLINE FILMPJES SPORTRIJK

Beste Sportrijk clublid,

Helaas moeten wij van de overheid nog even onze deuren sluiten, maar hopelijk mogen wij jullie weer begroeten op 9 februari 2021.

Wij als team van Sportrijk zijn voor jullie super druk bezig met het voorbereiden van onze nieuwe groepslessen en het in elkaar zetten van een nieuw super gaaf lesrooster. Er komen niet alleen meer lessen op het huidig groepslesrooster, maar wij zullen in februari ook een aantal nieuwe lessen introduceren! Welke lessen dat zijn, houden wij nog even geheim!

Ook zijn wij momenteel bezig met het maken van online filmpjes zodat jullie thuis actief kunnen blijven en geven wij diverse Bootcamp DUO trainingen in de buitenlucht.

Onze filmpjes worden vanwege muziekrechten zo nu en dan door Youtube van het forum gehaald, vandaar dat jullie de link niet via de e-mail hebben ontvangen. Voor het vinden van onze online filmpjes ga je naar www.youtube.com / tik in de zoekbalk: Sportrijk Ommen / al onze online filmpjes komen te voorschijn zoals Yoga, Pilates, BodyShape, Power, Core etc.

Of klik op deze link:

https://youtu.be/-_cbyDYAVzE

Heel veel succes met bewegen, blijf gezond en tot snel!

Liefs team Sportrijk fit & gezond