Online Agenda / Sportrijk Virtuagym

DOWNLOAD NU ONZE ONLINE AGENDA ‘SPORTRIJK VIRTUAGYM APP’

De overheid heeft besloten dat er vanaf 11 mei onder leiding van een coach in groepen van tien buiten getraind mag worden. Om mee te kunnen doen met een groepsles is het vanaf heden dan ook verplicht om je in te schrijven voor een les. Hierdoor is Sportrijk op de hoogte van het aantal deelnemers wat zich heeft opgegeven voor een les. Gezien de beperkte plekken is het in- of uitschrijven voor een les dan ook pré!

Hoe kan ik mij aanmelden via de computer? 

  1. Heb je de e-mail nog wat Sportrijk je rond maart jl. heeft verzonden? Zo niet, vraag dan opnieuw een link aan via info@sportrijk.nl. Het werken met de gekoppelde link in de e-mail werkt namelijk het makkelijkst.
  2. Zodra je van ons een e-mail hebt ontvangen klik je op de bovenste link www.sportrijk.virtuagym.com. Vul je e-mail adres in en maak een wachtwoord aan. Vul daarna nog een aantal NAW gegevens in zoals je naam en geboortedatum.
  3. Hierna kun je het lesrooster 2020 inzien en je in- en uitschrijven voor een les naar keuze.
  4. Inschrijven kan een week van tevoren, uitschrijven kan 24 uur voordat de les start. Gezien de beperkte plekken adviseren wij je om per week te bekijken welke les je graag wilt en daadwerkelijk kunt volgen.

Je hebt al een account aangemaakt via de computer, maar wil de App downloaden op je telefoon, iPad of Android? 

  1. Download de Sportrijk Virtuagym App via de App Store: zoek dan op Virtuagym en download de App.
  2. Nadat de App is gedownload, ga je naar de App, open die en vul je e-mail adres in die bij ons bekend is en maak een wachtwoord aan of gebruik je e-mail en wachtwoord die je al hebt aangemaakt op de computer via de website: www.sportrijk.virtuagym.com.
  3. Ook kun je de App downloaden door op de tweede link te klikken die vermeld staat in de e-mail die je van Sportrijk rond maart jl. hebt ontvangen.
  4. Heb je je al eens aangemeld bij Virtuagym, maar ben je je wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt z.s.m. een e-mail met daarin een nieuw wachtwoord/wachtwoord wijziging.
  5. Onder het kopje rooster kun je het lesrooster inzien en je in- en uitschrijven voor een les naar keuze.

Let op! 

Om een account aan te maken in de Sportrijk Virtuagym App kan er per persoon maar een e-mail adres gebruikt worden. Meerdere personen inschrijven met hetzelfde e-mail adres in de Sportrijk Virtuagym App is helaas niet mogelijk. Elke klant dient een uniek e-mail adres aan Sportrijk door te geven. Heb je dit nog niet gedaan, stuur dan z.s.m. een e-mail naar info@sportrijk.nl zodat wij dit voor je kunnen aanpassen.

Ook moet je zowel op de computer als in de App, hetzelfde e-mail adres en wachtwoord gebruiken om in te loggen.

Kom je er niet meer uit? Niet getreurd!

Stuur een e-mail naar info@sportrijk.nl met het verzoek je terug te bellen. We nemen dan z.s.m. contact met je op om te kijken hoe wij je verder kunnen helpen, zodat ook jij weer snel kunt beginnen met sporten!