GRATIS online lessen via Fitsnacks.tv

Naast het 60 dagen Les Mills programma bieden wij nu ook de lessen van Club Joy via FitSnacks.TV. Met FitSnacks.TV kunnen wij jullie nog meer workouts bieden die je vanuit je woonkamer kan volgen. Je kan FitSnacks.TV volgens op je tablet, mobiele telefoon, computer en smart tv.

De workouts op FitSnacks.TV zijn net snacks. Korte maar krachtige workouts die je overal kan uitvoeren. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. Alles om fit en gezond te worden/blijven tijdens deze Coronacrisis.

Uitleen materialen:

Wil je materiaal lenen zoals een Bodypump stang, gewichten, een matje of een step? Stuur dan een mail naar info@sportrijk.nl

Meld je aan bij FitSnacks.TV en doe mee!

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone.

Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons in de club geregistreerd staat) en een zelf gekozen wachtwoord. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. De code ontvang je van ons, wanneer je een mail stuurt naar info@sportrijk.nl.

Deze service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van Sportrijk. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.