Betaling van uw lidmaatschap i.v.m. het coronavirus

Geen mogelijkheid om binnen te sporten en toch betalen; het voelt wat vreemd. Toch heeft u vrijwel allemaal het lidmaatschap van de maand april betaald, dit geeft ons een blijk van vertrouwen. Onze dank hiervoor! Vandaag wordt de maand mei aan u gefactureerd. Wederom vragen wij u deze te betalen. Er zijn meerdere redenen dat we u dit vragen; zo blijven wij in staat om zowel nu als in de toekomst onze live en virtuele sportactiviteiten aan te bieden en behoudt u het recht op de compensatieregeling van april en kunt u bij opening al uw sportactiviteiten hervatten zoals we met u overeengekomen zijn.

Zie voor verdere informatie over de compensatieregeling in een eerder geplaatst nieuws item op onze website.

Lukt het u door inkomensdaling niet of deels het lidmaatschap aan Sportrijk te betalen, dan kunt u een betalingsregeling met ons afspreken. Wij vragen u daarvoor contact op te nemen met de afdeling Debiteurenbeheer door een e-mail te sturen naar info@sportrijk.nl.

Wij hopen u z.s.m. weer gezond te mogen begroeten in onze sportschool. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor onze online workouts, online virtueel sportprogramma van fitsnacks.tv en Les Mills zodat u thuis de lessen kunt volgen.

Liefs familie Gaasbeek

Sportrijk fit & gezond