10 Rittenkaartactie – Nu 50,-!

Train jij met ons mee? Gelukkig mogen we wel in de buitenlucht sporten met groepen tot 10 personen. Je hebt al een 10-rittenkaart voor 50,-!

Veel mensen missen de motivatie tijdens de crisis om te sporten. Dat is de reden dat wij onze workouts van binnen naar buiten hebben verplaatst. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de maatregelingen van het RIVM.

Wat kan je verwachten?

Met de 10-rittenkaart kan je gebruik maken van alle mogelijkheden die wij op dit moment aanbieden. Om gebruik te maken van onze diensten, schrijf je je in voor een les. De lessen die op dit moment worden gegeven, zijn:

  • Basis Functioneel trainen (ideaal voor mensen die net beginnen met een les)
  • Vrij trainen met stangen, gewichtsschijven, dumbbells (halters) en kettlebells (Weight lifting)
  • Personal training
  • CrossFit
  • CrossFit kids

Ook kan je deelnemen aan diverse groepslessen als Fitgirls, Bodyvital, Bodytrack. Vanaf juni gaan wij kijken of er meer buitenlessen aangeboden kunnen worden.

Fitter worden voor slechts 50,-

Met de 10 rittenkaart betaal je slechts 5,- per les. Al met één workout in week word je fitter. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid. Het maakt je ook sterker tegen het coronavirus.

Een rittenkaart blijft na aankoop 3 maanden geldig. Een 10 rittenkaart is niet te koop voor klanten die de afgelopen vier maanden lid zijn geweest van Sportrijk of CrossFit Ommen.

Grijp deze kans

Wil je direct gebruik maken van deze aanbieding? Meld je hieronder aan!

Ja, ik wil een …