BodyStep

  • 55 minuten

  • Cardio workout met een step

  • Intensiteit

    - Laag - Medium - Hoog
  • Makkelijk zittende sportkleding en -schoenen, handdoek, flesje water. Gebruik van in hoogte verstelbare step

  • Verbranding

    - Laag - Medium - Hoog
  • Verbetert je hart- en long conditie, lenigheid en coördinatie

BodyStep is een super leuke training wanneer je gaat voor hoge vetverbranding. Door de intensieve les, gegeven door een gedreven instructeur met super gave muziek gaat je vetverbranding flink omhoog!

Hoe zit een les eruit?

Tijdens een les volg je een choreografie onder leiding van een instructeur. Op geweldige, motiverende muziek stap je op en af van een step.

De step is in hoogte verstelbaar, dus in te stellen op jouw niveau. Het is een simpele, maar zeer effectieve les wanneer je wilt afvallen en een betere conditie wilt.

Corrigeer je figuur

Het op en af stappen op het ritme van de muziek maakt dat je figuur wordt gecorrigeerd en je aan je conditie gaat werken. Al naar enkele lessen zal je resultaat gaan zien!

Je benen en bilspieren moeten hard aan het werk, maar ook je buikspieren worden getraind. Je hartslag gaat omhoog en zo zal je gedurende de hele les vet verbranden.

Wie kan meedoen aan BodyStep?

Iedereen kan meedoen met een Step les: jong, oud, gevorderd en beginner. Je kan de hoogte van de step instellen op jouw niveau en de instructeur begeleidt je tijdens de lessen. De lessen zijn afwisselend en zitten vol met goede muziek!

Misschien vind je dit ook wel leuk

21 dagen foodchallenge

Core

Crossfit Ommen

Alle lessen