Personal Training

 • 45 minuten

 • Spier versterkende oefeningen

 • Intensiteit

  - Laag - Medium - Hoog
 • Makkelijk zittende sportkleding en -schoenen, handdoek en flesje water

 • Verbranding

  - Laag - Medium - Hoog
 • Gevarieerde workout, die zorgt voor spieropbouw en -versterking, verbetering van je conditie, snelheid en lenigheid

Met een Personal Training behaal jij je doelen snel en effectief! Daarnaast kan je sporten wanneer jou dat het beste uitkomt en wordt je gedurende de les constant gemotiveerd! Daarnaast krijg je diverse voedingsadviezen die je helpen je doelen te bereiken!

Ondanks het uitgebreide aanbod van groepslessen bij Sportrijk en de ruime fitnesszaal kan het zijn dat je het toch moeilijk vind om je doelen te bereiken.

 • Alleen sporten in de fitnesszaal is niet zo gezellig
 • Je hebt niet altijd tijd voor het volgen van een groepsles
 • Wanneer je alleen sport vind je het moeilijk om jezelf te motiveren

Bij Sportrijk begrijpen we dit! Daarom bieden wij Personal Training aan!

Wordt gezonder en fitter met Personal Training

Wil jij:

 • Gezonder en fitter worden?
 • Niet alleen sporten?
 • Flink gemotiveerd worden?
 • Advies krijgen over voeding?
 • Sporten wanneer het jou uitkomt?
 • Je doelen behalen?

Vraag dan naar een Personal Trainer!

Samen zorg je ervoor dat je doelen helder worden en wordt er een trainingsplan speciaal voor jou opgesteld. Je zal al heel snel resultaten gaan zien en dat zal je alleen maar extra motiveren!

Deze mensen gingen je voor

“Sinds ik met een personal trainer sport ben ik al 15 kilo afgevallen! Ik wordt steeds gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen en de begeleiding is echt super!” – Esther

“Na 2 rug operaties en een langdurige revalidatie naderhand, waarbij ook nog een bekkeninstabiliteit parten speelde, was ik bijna 30 kilo gegroeid.

Meerdere pogingen om af te vallen liepen uiteindelijk op weinig resultaat uit, dit mede omdat ik er niet de beweging bij had dat zou moeten, want het bleef bij wandelen en fietsen.

Tot ik in september in gesprek kwam met Silvia. Zij attendeerde mij op Personal Training en de FoodChallenge bij Sportrijk onder begeleiding van haar.

Ik sport nu 1x in de week en ik probeer 1x in de week voor mezelf te gaan sporten. Daarnaast volg ik een koolhydraat arm dieet en neem ik 1x daags een eiwitshake die te verkrijgen is bij Sportrijk.

Al duurt het nog wel even voordat ik op mijn streefgewicht zit, het resultaat tot nu toe mag er al zijn. Mensen in mijn omgeving beginnen het te zien, maar ik merk vooral zelf dat ik me veel fitter voel. Natuurlijk doet het ook goed dat de riem al een paar gaatjes strakker kan en dat nu dat ene shirt wat voorheen toch wel strak zat, nu ineens mooi zit. 

Ik blijf dus nog wel even doorgaan! En om eerlijk te zijn is dat absoluut geen straf. De persoonlijke begeleiding van Silvia motiveert mij enorm. Zij weet echt hoe ze je kan stimuleren om over je grenzen heen te gaan. Top! Maar ook Martijn en Roel houden je goed in de gaten bij het trainen en helpen je op een prettige manier bij het juist en correct uitvoeren van oefeningen. Dit is natuurlijk gezien mijn rug- en bekkenklachten ook wel belangrijk.

Het mag duidelijk zijn dat ik geen spijt heb dat ik bij sportrijk ben gaan sporten! Ik ga daar nog niet zomaar weg! – Bianca”

Onze gecertificeerde trainers

Onze trainers zijn LAPT gecertificeerd, dit houdt in dat ze naast de basisopleiding ook nog een internationaal trainingsprogramma hebben gevolgd. Daarnaast worden er constant bijscholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied.

Naast opleidingen is ervaring ook ontzettend belangrijk! Sportrijk is al 35 jaar DE beste sportschool in de omgeving van Ommen en dit kan je merken aan de kennis van onze trainers! Zij kunnen je helpen met je doelen, geven je adviezen en staan altijd voor je klaar!

Zet vandaag de stap nog naar een beter en gezonder leven!

 

 

 

Alle lessen