Fitness

Fitness is eigenlijk een verzamelterm voor oefeningen die ervoor zorgen dat je conditie wordt verbeterd en dat je sterker wordt. Bovendien wordt je leniger, sterker, krachtiger en wordt je coördinatie verbeterd.

De ruime zaal is voorzien van diverse cardio toestellen zoals fietsen, crosstrainers, roeiapparaten en loopbanden. Voor het trainen van je spieren kan je terecht op diverse fitnesstoestellen of pak je er losse gewichten bij.

Bij Fitness kan je aan verschillende doelen werken, bijvoorbeeld afvallen, spieren kweken of leniger worden.

Afvallen met behulp van Fitness

Fitness is een hele goede manier om op een gezonde manier af te vallen of te werken aan een fit & gezond lichaam. Door cardio fitness te combineren met krachtoefeningen ga je snel resultaten zien.

Tijdens de intake met één van onze experts, kan je aangeven wat je doel is en wanneer dit afvallen is, zal je een schema krijgen met oefeningen om je hierbij te helpen. Vervolgens worden alle oefeningen met je doorgenomen en kan je zelfstandig aan de slag.

Voor een optimaal resultaat wordt jouw schema elke twaalf weken veranderd.

Wil je echt serieus afvallen? Dan zal je ook je voeding moeten aanpassen. Ook hiermee kan Sportrijk je helpen. Ons bewezen 3 weken afvalprogramma heeft al vele mensen geholpen met afvallen en het opbouwen van een gezondere leefstijl!

Krachttraining

Bij Sportrijk kan je ook terecht voor krachttraining! In de ruime zaal staan toestellen voor elke spiergroep en is er een hoek ingericht waar je kan trainen met bijvoorbeeld dumbells en halters.

Vraag onze deskundige instructeurs om advies voor het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema. Onze instructeurs zullen je helpen met het behalen van je doelen en alle oefeningen met je doorlopen.

Wordt fitter en gezonder bij Sportrijk

Naast zelfstandig werken aan je lichaam is het ook mogelijk om samen te werken met een Personal Trainer, doordat onze Personal Trainers constant bijgeschoold worden zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Naast alle lessen en mogelijkheden die Sportrijk biedt kan je ook een DUO lidmaatschap nemen. Dat is sporten bij Sportrijk EN Crossfit Ommen!

Misschien vind je deze lessen ook wel leuk

 

 

 

Alle lessen