Fitness

Fitness is eigenlijk een verzamelterm voor oefeningen die ervoor zorgen dat je conditie wordt verbeterd en dat je sterker wordt. Bovendien wordt je leniger, sneller en wordt je coördinatie verbeterd.

De ruime zaal is voorzien van diverse cardio toestellen zoals steps en loopbanden. Voor het trainen van je spieren kan je terecht op de toestellen of pak je de gewichten erbij.

Bij Fitness kan je aan verschillende doelen werken, bijvoorbeeld afvallen of sterker worden.

Afvallen met behulp van Fitness

Fitness is een hele goede manier om op een gezonde manier af te vallen. Door cardio fitness te combineren met krachtoefeningen ga je snel resultaten zien.

Tijdens de intake met één van onze experts, kan je aangeven wat je doel is en wanneer dit afvallen is, zal je een schema krijgen met oefeningen om je hierbij te helpen. Vervolgens worden alle oefeningen met je doorgenomen en kan je zelfstandig aan de slag.

Voor een optimaal resultaat wordt jouw schema elke zes weken veranderd.

Wil je echt serieus afvallen? Dan zal je ook je voeding moet aanpassen en ook hiermee kan Sportrijk je helpen. Ons bewezen 3 weken afvalprogramma heeft al vele mensen geholpen met afvallen en een gezondere leefstijl!

Krachttraining

Bij sportrijk kan je ook terecht voor krachttraining! In de ruime zaal staan toestellen voor elke spiergroep en er is een hoek ingericht waar je kan trainen met dumbels en halters.

Vraag bij onze deskundige instructeurs advies voor een trainingsschema, zij zullen je helpen met je doelen en alle oefeningen met je doorlopen.

Wordt fitter en gezonder bij Sportrijk

Naast zelfstandig werken aan je lichaam is het ook mogelijk om samen te werken met een Personal Trainer, doordat onze Personal Trainers constant bijgeschoold worden zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Naast alle lessen en mogelijkheden die Sportrijk biedt kan je ook een combinatie abonnement nemen,met dit voordelige abonnement kan je namelijk sporten bij Crossfit Ommen!

Misschien vind je deze lessen ook wel leuk

 

 

 

Alle lessen