CrossKids (v.a. 9 jaar)

CrossKids is een super stoere les voor de jeugd waarbij je in teamverband en met leeftijdsgenoten lekker aan het sporten bent. Je wordt o.a. getraind op uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie en behendigheid.

Voor stoere jongens en meiden

Deze les is speciaal ontwikkeld voor stoere jongens en meiden vanaf 9 jaar die het leuk vinden om in groepsverband en samen met leeftijdsgenoten te sporten.

Tijdens deze les wordt een ruime variatie aan oefeningen uitgevoerd, zoals klimmen, rennen en springen. Door mee te doen aan deze les zal je sterker worden en je conditie en coördinatie verbeteren.

Elke les is anders en daarom nooit saai! Je wordt elke keer uitgedaagd door een ervaren instructeur om net even iets meer te geven dan je waarschijnlijk zou willen. Je doet de oefeningen in teamverband of alleen.

Doe mee wanneer je wilt en sport op je eigen niveau!

CrossKids; een nieuw concept

Sportrijk heeft in samenwerking met een sportfysiotherapeut en met haar fitnessinstructeurs een geheel nieuw concept uitgedacht!

Hierdoor kunnen jongens en meiden op een leuke, verantwoorde, maar bovenal veilige manier trainen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Laat ook jouw kind meedoen met onze super leuke en intensieve CrossKids les en laat ze ervaren hoe leuk sporten kan zijn!

Informatie voor de ouders

Tijdens deze les gaat je kind allerlei leuke oefeningen doen. Zowel alleen als in teamverband wordt er gewerkt aan conditie, kracht en coördinatie, altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur en op het niveau van jouw kind.

De les is uniek in Ommen en is uitgedacht door de instructeurs van Sportrijk en een Sportfysiotherapeut. Hierdoor is de les volledig op maat gemaakt voor deze leeftijdsgroep.

Het is een intensieve les geschikt voor jongens en meiden vanaf 9 jaar. Jouw kind is altijd welkom om kennis te komen maken en te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Voor deze les is ben je nodig:

  • Sportbroek
  • T-shirt
  • Sportschoenen
  • Flesje water
  • Handdoek

Alle lessen